Om JL Fysiocenter

 

Vi strävar ett att vara det innovativa och kreativa företaget som gör livet enklare för dig!
Vi bygger vår verksamhet på specialist kompetens, lyhördhet, trygghet och goda samarbeten.

JL Fysiocenter AB grundades av Jesper Lindgren år 2010 och är en fristående privat mottagning för sjukgymnastik och rehabilitering. Vi är också agentur för svenska marknaden av Formthotics formgjutna ortopediska fotinlägg, vilket innebär att vi utbildar nya återförsäljare och förser med marknadsföringsmaterial. Vi anordnar utbildningar för andra terapeuter så som IMS, Kinesiotape och Graston teknik utbildningar.  Vi står för hög kompetens och hög tillgänglighet.undvika väntetider och avsätter akuttider varje dag. 
Vi samarbetar även med olika försäkringsbolag. Vi är inte anslutna till högkostnadsskyddet. remiss behövs ej.
Nybesök 580:-
Återbesök 530:-

Som behandlingsmetoder använder vi oss bl.a av Ortopedisk manuell terapi, IMS, Akupunktur, stötvåg, Graston teknik, Kinesiotape samt Individuellt anpassade Rehabprogram.

Gjensidige försäkring
För spelande handbollsungdomar fr 15 år gäller Gjensidige försäkring. Anmälan ska ske till 08-50608879. (200kr/besök, 3 tillfällen).
Vi samarbetar med flera olika försäkringsbolag.

Akutider.
Vi försöker avsätta akuttider under normala omständigheter. Dock ej under semester och röda dagar.

Företag
Vill ni sänka företagets sjukfrånvaro och förhindra sjuktillfällen?
Som företagare kan du bli Premiumkund hos oss! Det innebär att du alltid prioriteras när det gäller det snabba omhändertagandet! Och det kostar dig ingenting extra. Vi arbetar proaktivt, behandlande och rehabiliterande. Besöken samlas på en faktura varje månad som ergonomi / friskvård. Vi kommer även till ditt företag och erbjuder:
-Företags massage
-Arbetsplatsbesök, ergonomisk analys
-Systematiskt arbetsmiljöarbete (tex. ergonomirond/AFS 20012:1/2002:02/2015:4)
-Rehabsamtal, rehabutredningar
-Utbildning, ergonomi, lyftteknik, kostföreläsning, hälsa eller träningslära
-Formthotics formgjutna fotinlägg för att förebygga ryggont, bentrötthet mm

Förening
Som idrottsförening kan ni ha ett samarbetsavtal med oss, det kostar inget extra. Vi prioriterar era spelare för snabbt omhändertagande.
Vi kommer även ut till er klubb och erbjuder utbildning i akut omhändertagande av idrottsskada, rehabilitering eller förebyggande träning.

Idrottsmedicin
Vi har lång erfarenhet av arbete inom idrottsmedicin och erfarenhet av en mängd olika grenspecifika diagnoser och behandling. Vi har många elitidrottare som valt att göra sin rehab hos oss och sökt oss för behandling.

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.